2020. augusztus 27., csütörtök

lakás update

A lakással közben beindultak az események. A kivitelezőtől hétfőn csak úgy random megkérdeztem, hogy mikor szándékozik elkezdeni burkolni, mire ő rávágta, hogy még a héten. Ami tök okés lenne, ha meglennének a burkolatok és ha nem szabin lennék szerdától. Úgyhogy volt a  hétfőm és a fél keddem arra, hogy mindent beszerezzek és elintézzem a szállítást. 

Utólag visszanézve a hétfői híváslistám rekord hosszúságú lett, de nap végére el volt intézve, hogy szerda reggel kiszállítsák a laminált padlót és tartozékait, a beltéri ajtókat és a díszléceket. Kedd reggel elmentünk a bojlerért, megvettük a csempéket, közben párhuzamosan a légkondis a lakásban megszerelte az átvágott vízcsöveket, és elintéztük a csempék és a mindenség felhordását. 

A burkolónak leadtam a burkolatkiosztási tervet, a kivitelező jófejségből állítólag csinál nekem kád alá beépített menő led-világítást (ez biztos egy romantikus pillanatomban pattanhatott ki a fejemből), úgyhogy ha minden jól megy, akkor mire visszaérek szabiról, a lakás teljes pompájában fog várni (mínusz a tolóajtó, az ablakok és a lámpák).


villanyszerelők utáni állapot
villanyszerelők utáni állapot


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése