2020. május 19., kedd

születésnap

Szóval a hétvégén megvolt anyum szülinapja. Nagyimnál tartottuk, úgyhogy még mielőtt anyumék átjöttek volna már ott voltam, hogy előkészítsem a videót, és hogy a laptopot összekössem a tévével. Aztán anyu és a párja megjöttek, anyu kapott egy nagy tavaszi virágcsokrot, aztán volt finom ebéd, majd utána a meglepetés torta. Ezt nagyim intézte (ezért ő megtanult online fizetni!), és a torta szuper kreatív lett és anyum is elérzékenyülve nézte, ahogy a tűzijáték ég rajta, meg mint a paparazzik, közben nagyimmal persze minden szögből megörökítették azt.

Már az ebéd utáni kómában ültünk az asztalnál, mikor anyum párja az asztal alatt bökdösött, úgyhogy elővezettem, hogy azért készültünk ám még valamivel, és beindítottuk neki a szülinapi videót. A videó nem csak anyumnak, de nagyimnak és anyum párjának is meglepetés volt, és hát volt közben nagy nevetgélés és meglepett felkiáltások, mikor megjelent egy-egy ismert arc, és a végén azt hiszem, hogy mind elérzékenyültek kicsit.

Mikor elárultuk anyumnak, hogy mit össze sunnyogtunk az elmúlt két hétben, ő teljesen elképedt, hogy ebből ő semmit nem sejtett. Hogy nagyim hány embert kergetett a videóüzenetek miatt, hogy hogyan kellett kicsennem tőlük a régi fotókat úgy, hogy anyu azt se vegye észre, hogy egyáltalán felmentem hozzájuk, hogy hány órát töltöttem ennél a fiúnál, hogy összevágjuk a videókat, hogy mennyit kellett egyeztetni a tortarendelésről, hogy anyukám párja hányszor hívott kutyasétáltatás közben, amikor anyum nem látta, és mindezt a legnagyobb titokban. Anyum oda-vissza volt a meglepetéstől, azt mondta, hogy születésnap ennyire még sosem szólt róla, majd újra le kellett játszani neki a videót.

Úgyhogy nagyon büszke voltam a mi kis családi triónkra, meg arra a sok-sok emberre, akik már hetekkel ezelőtt felvették a kis videóikat és két hónapig tudták titkolni, hogy mire készülünk. Meg persze arra a srácra is, aki segített megvágni és összerakni a videót, mert magamtól ilyet nem tudtam volna alkotni. Aztán anyu egész este hívogatta vissza a videóban szereplőket megköszönni nekik az akciót, és küldte át nekik is a linkeket, mert persze ők már hetek óta tűkön ültek, hogy hogyan sikerült az anyag.

Azt hiszem, hogy a bezártság ellenére pont úgy sikerült ez a születésnap, ahogy elterveztük. Talán még egy kicsit jobban is.. na, meg közben picit összemelegedtem ezzel a videót megvágó fiúval:)


1 megjegyzés:

  1. De örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülinap :) :) :) anyukádnak biztos felejthetetlen emlékeket szereztetek :)
    És jól olvasom, hogy képbe jött egy fiú :) <3 <3 <3

    VálaszTörlés